2021-04-13 07:56:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Rengeteg energiádat emészti fel a másokról való gondoskodás

Napi horoszkóp április 13-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint partnered tartózkodó, de érzékeny; ügyelj arra, hogy erődet gyengédségnek álcázd. Így a siker mindkettőtöké lesz, nemcsak a tiéd. Pénzügyekben kedvező nap a mai, csak ne költekezz sokat! Egy régen látott ismerőssel, rokonnal, vagy baráttal kellene felvenned a mai napon a kapcsolatot.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai napon szűkebb környezeted igényli a közreműködésedet: összebékíthetsz ellenségeket, vagy a védelmedbe veszel valakit önzetlenül. Ne törődj vele, ha idealistának néznek. A példád úgyis ragadós lesz!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Munkahelyi körülményeid ideálisak, most végre olyan emberekkel dolgozhatsz, akikkel szívesen vagy együtt. Lehengerlő kinyilatkoztatásaidat viszont jobb lenne pihentetni egy darabig. A párkapcsolat terén még több tapintat szükséges.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A párkapcsolatban élő Rákokon is úrrá lehet az elkülönülés, félrevonulás utáni vágy a mai napon. Nem csoda, hiszen frissülésre, megújulásra van most szükséged, és a lelki békét csak akkor találod meg, ha egy kicsit félrevonulsz a világ zajától.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ha a belső világodat rendbe teszed, a külvilág rendje magától helyreáll. Ez néha fordítva is igaz, épp ezért tegyél ma rendet a környezetedben, és az lelkileg is jó hatással lesz rád! Új lehetőségek adódhatnak, akár a munka, akár a párkapcsolat terén, de ennek előfeltétele a belső megtisztulás.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Karrieredben jelentős előrelépést érhetsz el, ha nem vagy rest élni a lehetőségekkel. Barátok és pénzemberek támogatására egyaránt számíthatsz. A Mars rámenősebbé tesz. Bízz a vonzerődben, és kedveskedj a másiknak, mutasd ki az érzéseidet!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Itt az ideje, hogy érvényesülésed érdekében végre használd a kapcsolataidat. Te vagy a legügyesebb a "politikusi" teendőkben, a háttérben maradva is tudod irányítani az eseményeket, de ha kell, akkor alkalmazkodsz, határozottan érzed, mikor mi a célravezető.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Karrierügyekben a szerencse kegyeltje lehetsz. Ne rejtsd véka alá tehetségedet, ne engedd, hogy mások arassák le a munkádnak gyümölcseit! Ideje felfedni az igazi énjét!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Csak akkor leszel képes a mai napot veszteség nélkül túlélni, ha nem engeded, hogy bármi is kilendítsen a nyugalmadból. Az is veszteség, ha csak az idődet vesztegeted. Rengeteg a teendőd, ne hezitálj, hanem vágj végre bele!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Saját bőrödön tapasztalhatod meg megint az emberi kapcsolatok változatosságát és főképp változékonyságát. Nem kell senkinek sem szemrehányást tenned, amiért megváltozott a viszonyotok valakivel. Még saját magadnak sem. A fejlődésedet szolgálja mindez, higgy benne!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A mai napot nem tudod egykönnyen sikeresnek elkönyvelni. Pedig, ha belegondolsz, abból, amit kárnak érzékelsz, vagy veszteségnek, tulajdonképpen hasznod is van. Megtanulsz valamit másként tenni, látni. Ez is haszon, méghozzá a nagyobbak közül való...


Halak: II. 19. - III. 20.

Rengeteg energiádat emészti fel a másokról való gondoskodás. Talán úgy érzed, hogy magadra már sem időd, sem erőd nem marad. A mai napon tegyél egy kísérletet arra, hogy ezen változtass. Egy órát szentelj csak magadnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: